1. bedrijfspand- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfspand te huur Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijfspand te huur Utrecht? Zoekt u een passend pand voor uw onderneming in Utrecht of omgeving? We hebben een divers aanbod in deze stad. Utrecht is een mooie stad, centraal gelegen in Nederland. Bent u dan ook op zoek naar een goed bereikbare centrale plek waar bezoekers van uw onderneming makkelijk kunnen komen? Is uw huidige onderneming zo groot gegroeid dat het tijd is voor een nieuwe bedrijfsruimte? Of gaat u een nieuw bedrijf opstarten en zoekt u hiervoor een geschikte bedrijfsruimte te huur? Utrecht kent vele verschillende wijken, zoals de Oude Binnenstad, Vleuten, Lage Weide, Nieuw Overvecht, Papendorp/Nieuwe Rijn of Utrecht Science Park. Hierdoor geeft de stad vele mogelijkheden, zowel in het centrum van de stad als daarbuiten. Het centrum is ideaal voor de detailhandel, zoals ook hoog Catharijne en de winkelstraat. De wijken aan de rand van Utrecht zijn geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfspand met magazijn waar u uw goederen kunt opslaan. Het voordeel van de buitenwijken van Utrecht is dat ze uitstekend bereikbaar zijn vanaf diverse snelwegen uit heel Nederland. Heeft u al een wijk in gedachte? Of wilt u juist diverse wijken en bedrijfspanden met elkaar vergelijken om te kijken wat het beste bij uw wensen aansluit? In alle gevallen hopen we u op weg te kunnen helpen met ons aanbod op de site!

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfspand te huur in Utrecht en omgeving

De Domstad, met zijn prachtig historische centrum, mooie grachten en levendige binnenstad, mede omdat er veel studenten wonen. De stad Utrecht heeft veel te bieden en is dus zeer geschikt als thuishaven van uw bedrijfspand. Het medisch centrum net buiten de stad zorgt voor veel werkgelegenheid. Net buiten de stad zijn er diverse industrieterreinen, zoals Lage Weide, Nieuw Overvecht, Papendorp/Nieuwe Rijn of Utrecht Science Park. Al deze terreinen zijn uitstekend bereikbaar via de snelweg, een grote bijkomstigheid als uw bedrijfspand bijvoorbeeld ook klanten of goederen wil ontvangen. Zoekt u liever iets in de omgeving van Utrecht in plaats van in de stad zelf? Ook dat is mogelijk! Ga daarom ook eens op zoek naar een bedrijfspand te huur in de omgeving van Utrecht, zoals bijvoorbeeld in Houten, Hilversum, Zeist, Bilthoven, Vianen, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Culemborg en Nieuwegein. Elke stad heeft zijn eigen bijzondere kenmerken en mooie plaatsen. We hopen dat ons aanbod u verder op weg helpt bij het vinden van een bedrijfspand!