1.  
€ 410,-

Te huur: kantoorruimte in pand HilversumEen te HilversumTe huur

Lage Naarderweg 47, 1217 GN Hilversum
 • Kantoor huren HilversumEen
 • Kantoorruimte HilversumEen Hilversum
 • Kantoor huren HilversumEen Hilversum
 • Kantoorruimte huren HilversumEen
 • Kantoorruimte huren HilversumEen Hilversum

Overzicht

Bedrijfsverzamelgebouw
20 m2
€ 410,-
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Het oude hoofdkantoor van de TROS is na de fusie omgedoopt tot bedrijfsverzamelgebouw HilversumEen. Een prachtig pand dat al mooi was maar sinds de renovatie echt een schitterende plek is om je bedrijf te vestigen. De kantoorruimtes die je er kunt huren variëren van 20 vierkante meter tot 110 vierkante meter. Zeer nette kantoorkamers op een gang met leuke andere ondernemers. Er ligt nette vloerbedekking en de meeste kamers zijn voorzien van airco, allemaal hebben ze verwarming. De ramen kunnen lekker open en er is Glasvezel internet aanwezig (inbegrepen in de servicekosten).

 

Op de begane grond is er een gezellige algemene ruimte waar je samen kunt lunchen, kunt flexwerken en borrels kan organiseren. Er zijn in dit kantoorgebouw kantoren te huur in diverse afmetingen variërend van 20m2 tot 110m2. Ontvang je gasten in deze representatieve algemene ruimte. Voorzien van WiFi, een vaatwasser, opbergruimte, Nespresso koffie machine (zelf even je cupjes/pads regelen), waterkoker etc. Verder is er één kleinere vergaderkamer voor algemeen gebruik.

 

Parkeren & bereikbaarheid

HilversumEen is gelegen naast het Media Park. Kom je met het OV? (Of heb je stagiaires/personeel dat met OV komt?) Dan biedt het treinstation, dat op loopafstand is, uitkomst. Parkeerplaatsen voor de deur zijn te huur voor €600 per jaar. In de omgeving kan je gratis parkeren.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Lage Naarderweg 47
Postcode:1217 GN
Plaats:Hilversum
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text