1.  
€ 810 p/mnd ex BTW

Te huur: prachtige bedrijfsruimte huren in het Rokin AmsterdamTe huur

Rokin 92-29, 1012 KZ Amsterdam
 • Ruime kantoorruimte
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Ruime kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 810 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Een bedrijfsruimte huren bij Rokin betekent een prachtige bedrijfsruimte, in een historisch gebouw gelegen in het centrum van Amsterdam.

 

Over deze locatie 

U kunt hier mooie ruimtes huren voor een eigen kantoor, maar ook voor een vergadering of voor een co-working plek. Alle kantoren en werkplekken zijn voorzien van moderne inrichting en supersnel internet, wat bijdraagt aan een goede productieve werkdag. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 270 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 37 privékantoren

- 18 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Dit gebouw ligt naast de Noord-Zuidlijn, waardoor het ideaal is uw kantoor in de drukke ochtendspits te bereiken per trein, tram of metro. Het Rokin heeft daarnaast een eigen service team, dat u kan ondersteunen in administratieve taken maar ook uw klanten kan verwelkomen voor u. Kortom een heleboel faciliteiten die uw werkdag aangenamer en efficiënter kunnen maken.

 

Heeft u interesse gekregen? Vraag vrijblijvend verdere informatie aan. Bekijk ook nog even het bedrijfsruimte te huur aanbod Amsterdam of omgeving (bedrijfsruimte te huur Almere).

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Rokin 92-29
Postcode:1012 KZ
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text