Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
Op aanvraag

Te huur: Bedrijfsruimte huren in Sarphati Plaza AmsterdamTe huur

Rhijnspoorplein 10-38, 1018 TX Amsterdam
Aangeboden door: Vastgoed Anno Nu

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Een flexibele en innovatieve omgeving in Amsterdam, die niet onder doet voor vele zakelijke districten in de rest van de wereld. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is deze nieuwe bedrijfsruimte te huur Amsterdam optie wellicht heel geschikt voor u en uw medewerkers. De co-working plaatsen zijn onlangs gerenoveerd. Het ronde gebouw met tien verdiepingen staat in de groene Weesperbuurt en biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam. In de omgeving zijn vele voorzieningen te vinden, van cultuur ter afleiding en ontspanning zoals bijvoorbeeld het Tropenmuseum tot mooie eetgelegenheden voor tijdens de lunch of het zakendiner. De locatie is uitstekend en snel bereikbaar per openbaar vervoer: in enkele minuten begeeft u zich vanaf de tram- en bushalte naar de ingang van het gebouw. En door de privé parkeergelegenheid bij het gebouw is het ook zeer aantrekkelijk om met de auto te komen. Waar vindt u dit nu nog meer in Amsterdam?

Wilt u nog andere objecten bekijken? Bezoek dan de bedrijfsruimte te huur Amsterdam pagina. Mocht u interesse hebben vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foto's

Locatie

Rhijnspoorplein 10-38, 1018 TX Amsterdam

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.