1.  
€ 720 p/mnd ex BTW

Te huur: Bedrijfsruimte Amsterdam BuitenveldertTe huur

Weerdestein 97, 1083 GA Amsterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte te huur in Amsterdam Buitenveldert
 • Ontvangstruimte
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kleine vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Ingang bedrijfsruimte Amsterdam Buitenveldert
 • Keuken

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Dit business centre is goed verbonden en modern ingericht, gelegen aan de rand van de financiële wijk van Amsterdam Zuid.

 

Over deze locatie

De Zuidas met zijn vele leuke restaurants, bars en andere faciliteiten voor de nodige ontspanningen liggen allemaal in de buurt. De bedrijfsruimtes zijn allemaal modern ingericht en voorzien van een snelle WiFi verbinding. Of u nu op zoek bent naar een privé kantoor, een co-working plek of een vergaderruimte, bij Amsterdam Buitenveldert behoort het allemaal tot de opties. Welke ruimte u ook kiest, ze worden allemaal ondersteund door vriendelijk personeel en het is 24 uur per dag bereikbaar. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 62 privékantoren

- 16 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer via station Amsterdam RAI of de tram- en metrohalte allemaal binnen 15 minuten loopafstand van de locatie. Ook met de auto kunt u het gebouw goed bereiken, via de A2 en de A10. En als u na een lange werkdag nog op zoek bent naar wat ontspanning of een lekker hapje te eten, dan wandelt u binnen een paar minuten naar de Zuidas of het Amstelpark voor onder andere een leuke eetgelegenheid, een speeltuin, kunstgalerij of een mini golfbaan.

 

Bij interesse kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Bekijk ook het overige aanbod aan bedrijfsruimte te huur Amsterdam opties.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Weerdestein 97
Postcode:1083 GA
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text