1.  
€ 450 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Business Park Utrecht (Zen Building)Te huur

Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Business Park Utrecht (Zen Building)
 • Ontvangstruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kleine vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 450 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Als u in het centrum van het land een bedrijfsruimte zoekt waar alle ondersteunende faciliteiten het mogelijk maken om in uw privé kantoor dagelijks in professionele rust te kunnen ondernemen, dan is het business centre in het zeer toepasselijk genaamde "Zen Building" in Utrecht een goede keuze. Hier wordt u terzijde gestaan door het receptie team en de kantooruitrusting bestaat verder uit zeer snel wifi-internet en modern kantoormeubilair. Is een privé kantoor te groot voor de wensen die u heeft? Geen probleem, u kunt hier ook terecht voor een compleet uitgeruste co-work werkplek of een vergaderzaal voor zolang u die nodig heeft. Welke ruimte het beste bij u past, door de strakke vormgeving van dit design pand zijn alle ruimtes helder en licht. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 150 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 68 privékantoren

- 98 coworkingplekken 

- 6 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

U bereikt het Centraal van de stad met al haar intercity en sprinter verbindingen snel en veilig met de bus die stopt op de halte op loopafstand van de voordeur van het gebouw. Tussen het Centraal Station en het pand ligt het centrum van de stad waar u ruime keuze aan musea, restaurants en winkels vindt. Met de auto rijdt u vanaf de A27 vrijwel direct naar de grote parkeerruimte die rondom het pand aanwezig is.

 

Interesse of nog andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte te huur Utrecht pagina of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Newtonlaan 115
Postcode:3584 BH
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text