1.  
€ 540 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Rotterdam AlexandriumTe huur

Marten Meesweg 25-G, 3068 AV Rotterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Rotterdam Alexandrium
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 540 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Uitkijkend over de omgeving bevindt u zich in dit business centre op de zesde en zevende verdieping van het gebouw MM25 in een oase van professionele rust. Hier vindt u hoog boven nabijgelegen winkels, woonboulevards en bioscoop de vergaderruimte, co-work werkplek of de privé kantoren waarnaar u op zoek bent. De markante vorm van het pand met de hoge plafonds en de vele ramen doen alle ruimtes in het licht baden en zorgen voor een aangename en efficiënte werksfeer. Met de ondersteuning van het receptie team, de complete meubel uitrusting en de snelle internet verbinding komt u in de individuele ruimtes zonder problemen toe aan datgene wat belangrijk is voor uw bedrijf, het ondernemen! De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 180 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 46 privékantoren

- 25 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over deze omgeving 

Het gebouw staat in Prins Alexander, het bekende stadsdeel in het noordoosten van Rotterdam en dichtbij de A20 gelegen. U rijdt binnen drie kwartier naar luchthaven Schiphol en Rotterdam The Hague Airport bereikt u al na vijftien minuten rijden. Het openbaar vervoer is ook uitstekend geregeld. Meerdere bushaltes en het metrostation Alexander liggen op loopafstand van de voordeur. Winkelcentrum Alexandrium is bekend van de al genoemde woonboulevards en de vele winkels. Deze liggen op slechts 300 meter afstand en voor cultuur kunt u terecht in het Museum stoomdepot of bij Stichting Museum Nieuwenkamp.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bekijk ook de andere mogelijke objecten op bedrijfsruimte huren Rotterdam. Liever in de omgeving kijken? Bezoek ook eens bedrijfsruimte huren Dordrecht

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Marten Meesweg 25-G
Postcode:3068 AV
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text