1.  
€ 720 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Cornerstone (naast Rotterdam Airport)Te huur

Rotterdam Airportplein 22, 3045 AP Rotterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte in Cornerstone Rotterdam Airport
 • Ontvangstruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Kantoorruimte tot 4 personen
 • Werkruimte
 • Stil werkruimte
 • Kleine vergaderruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over de locatie

Business centre Rotterdam Airport is te vinden in het indrukwekkende en grote verzamelgebouw Cornerstone naast de internationale luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Mede door deze ligging is het gebouw zeer goed bereikbaar. Met de auto, via snelweg A13, bereikt u in een paar minuten de ringweg om Rotterdam of Delft en Den Haag aan de andere kant. Met het openbaar vervoer is het slechts een korte rit naar het Centraal Station van Rotterdam of Den Haag. Eenmaal binnen in het gebouw zult u begroet worden door het professionele receptie team dat dagelijks voor u klaarstaat. Zodra u in uw privé kantoor, co-work werkplek of vergaderzaal aankomt zult u merken hoe helder de individuele en moderne ruimtes zijn door de lichtinval en het gebruik van fris ogende materialen. U kunt direct aan de slag in uw volledig uitgeruste kantoor met het beschikbare kantoormeubilair en de zeer snelle wifi verbinding. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 27 privékantoren

- 22 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Op het bedrijvenpark rondom het gebouw zijn er vestigingen van internationale bedrijven in verschillende bedrijfstakken, goed aangeschreven restaurants en hotels op loopafstand. Uiteraard biedt het vliegveld om de hoek vluchten van en naar Europese bestemmingen, uw internationale klanten en opdrachtgevers stappen vanuit het vliegtuig direct bij u binnen.

 

Bekijk het overige aanbod aan bedrijfsruimte te huur Rotterdam of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Rotterdam Airportplein 22
Postcode:3045 AP
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text