1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren Brainport in EindhovenTe huur

Hurksestraat 43, 5652 AH Eindhoven
 • Buitenaanzicht Brainport Eindhoven
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Met een bedrijfsruimte in het business centre Eindhoven Brainport bent u verzekerd van een arbeidsklimaat in een technologische omgeving. De stad EIndhoven staat niet voor niets al jaren bekend door haar lange industriële geschiedenis. U vindt in dit gebouw met veel marmer en grote ramen een compleet scala aan professionele voorzieningen. In de vergaderruimtes, privé kantoren en co-work plekken beschikt u over razendsnel internet en een complete kantooruitrusting. De individuele ruimtes zijn fris ingericht en bieden door de hoge mate van lichtinval een productieve werksfeer. Tel daarbij het professioneel ingestelde receptie team op dat voor u klaar staat om u administratief te ondersteunen en uw bezoekers welkom te heten en zult tot de conclusie komen dat u zich volledig kunt richten op het uitvoeren van uw dagelijkse taken. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 34 privékantoren

- 34 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

In het centrum van de stad, dat op slechts tien minuten afstand ligt, is er een enorm aanbod aan cafés, restaurants, eetgelegenheden, winkels en boetiekjes. Vanaf de afslag van de A2 rijdt u 's morgens in minder dan een kilometer naar de afgesloten privé parkeerplaats van het business centre, u kunt zodra u binnen bent direct werken aan de groei van uw onderneming. 

 

Liever nog even verder kijken? Bekijk het bedrijfsruimte te huur Eindhoven aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Hurksestraat 43
Postcode:5652 AH
Plaats:Eindhoven
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text