1.  
€ 600 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Den Haag City (Haagsche Hof)Te huur

Parkstraat 83, 2514 JG Den Haag
 • Buitenaanzicht Haagsche Hof
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 600 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Zoekt u een bedrijfsruimte op een professionele toplocatie omgeven door internationale invloeden? Dit business centre in het Haagsche Hof ligt midden in de belangrijkste administratieve overheids wijk in de stad. Het business centre is verdeeld over twee verdiepingen en combineert de 19e eeuwse uitstraling met een modern 21e eeuws interieur dat alle mogelijke faciliteiten biedt. Met de ondersteuning van het receptie team en de levering van razendsnel internet via wifi kunt u in de compleet modern ingerichte en lichtdoorvloede ruimtes direct aan de slag. Zowel voor korte tijd een co-work werkplek als voor langere tijd een privé kantoor, u vindt hier de ruimte die u nodig heeft. Ook het huren van een complete vergaderruimte behoort tot de mogelijkheden. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 200 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 60 privékantoren

- 29 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Buitenlandse ambassades, internationale gerechtshoven en advocatenkantoren trekken samen met hoofdkantoren van internationale bedrijven en andere professionele dienstverleners al jaren hoog opgeleide mensen vanuit vele landen naar de stad die zorgen voor een werelds arbeidsklimaat van hoog niveau. Deze internationale uitstraling weerspiegelt zich in het aanbod aan restaurants en eetgelegenheden uit alle werelddelen. Voor ontspanning kunt u terecht in Badplaats Scheveningen, Miniatuurpark Madurodam of Renbaan Duindigt.

 

U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen als u interesse heeft. Bekijk ook eens het bedrijfsruimte te huur Den Haag aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Parkstraat 83
Postcode:2514 JG
Plaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text