1.  
€ 1080 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Un Studio AmsterdamTe huur

Parnassusweg 819, 1082 LZ Amsterdam
 • Buitenaanzicht Bedrijfsruimte Un Studio Amsterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Stil werkcabine
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 1080 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in een grote stad, op een bedrijvige en moderne locatie en in een bijzonder en opvallend gebouw? Kijkt u dan vooral even verder naar Un Studio. De kantoren die hier te huur zijn, ogen licht en ruim. Wat vooral opvalt is het bijzondere architectonische gebouw waarin Un Studio zich bevindt. Een opvallende witte gevel, een bijzonder lijnenspel en het gebruik van zeer veel glas maken dit gebouw tot een echte eyecatcher en een bijzondere verschijning. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 360 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 28 privékantoren

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Met zijn gunstige ligging vlakbij het station van Amsterdam Zuid WTC en de snelweg A10 is deze locatie zowel met de trein als per auto perfect bereikbaar. Tot slot zorgt het professionele serviceteam dat het u aan niets ontbreekt tijdens een werkdag bij Un Studio.

 

Is uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of bekijk het bedrijfsruimte te huur Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Parnassusweg 819
Postcode:1082 LZ
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text