1.  
€ 570 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in City Centre Utrecht (centrum Utrecht)Te huur

St. Jacobsstraat 123- 135, 3511 BP Utrecht
 • Bedrijfsruimte te huur City Centre Utrecht
 • Ontvangstruimte City Centre Utrecht
 • Kantoor City Centre Utrecht
 • Kantoor City Centre Utrecht
 • Kantoorruimte City Centre Utrecht
 • Werkruimte City Centre Utrecht

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 570 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Als u op zoek bent naar een startklare bedrijfsruimte in het centrum van het land dan is dit business center in het centrum van Utrecht een prima optie. De moderne en hippe inrichting met veel lichtinval zorgt voor een prettig werkklimaat. De extra faciliteiten die er in het gebouw aanwezig zijn als u een bedrijfsruimte, co-work plek of vergaderzaal huurt zijn uitstekend. Zo dragen de razendsnelle internetverbinding en het service gerichte ondersteuningsteam bij aan een optimale arbeidssfeer. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 190 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 20 privékantoren

- 20 coworkingplekken 

- 6 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Rondom het business center vindt u uitgebreide voorzieningen zoals winkels van bekende merken, maar ook zakelijke dienstverleners en banken. U kunt zelfs na een lange dag onderhandelen met uw klanten rustig bijkomen in één van de vele barretjes en restaurants op loopafstand. Als u met de auto reist kunt u vanaf de A2, A27 en A28 snel via de A12 bij het business center komen. Voor degenen die met openbaar vervoer reizen is er een bushalte voor de deur. Deze bus rijdt in minder dan een kwartier naar het Centraal Station van de stad.

 

Het overige aanbod bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren in Utrecht pagina. Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in dit business center, vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:St. Jacobsstraat 123- 135
Postcode:3511 BP
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text