1.  
€ 1020 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in WTC Utrecht (centrum Utrecht)Te huur

Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht
 • Bedrijfsruimte te huur in WTC Utrecht
 • Ontvangstruimte WTC Utrecht
 • Vergaderruimte WTC Utrecht
 • Kantoorruimte WTC Utrecht
 • Loungeplek WTC Utrecht
 • Keuken WTC Utrecht
 • Vergaderruimte WTC Utrecht
 • Vergaderruimte WTC Utrecht
 • Kantoorruimte WTC Utrecht

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 1020 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Zoekt u een bedrijfsruimte in het centrum van Utrecht? Waar u prettig kunt werken, vergaderen en netwerken? Dan is deze locatie in het WTC op loopafstand van het historische centrum met de vele winkels en horeca een goede keuze. U vindt er behalve bedrijfsruimte te huur ook mogelijkheden om compleet uitgeruste vergaderruimtes te huren voor een belangrijke meeting of één op één gesprekken met uw personeelsleden. Alle ruimtes zijn volledig gemeubileerd beschikbaar met razendsnel internet en ondersteuning van het administratieve receptieteam in het gebouw. Zij zullen uw klanten en bezoekers op professionele wijze welkom heten wanneer zij u bezoeken. En tijdens of na een belangrijke bespreking kunt u samen met uw bezoekers genieten in één van de restaurants die er in het gebouw gevestigd zijn. U kunt er terecht voor een snelle snack, een complete lunch en een luxe diner. Als extra service is er zelfs een supermarkt in het gebouw gevestigd. Daar kunnen u en uw medewerkers terecht voordat iedereen na een productieve dag naar huis gaat. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 108 privékantoren

- 4 coworkingplekken 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan als u interesse heeft in dit object. Het overige aanbod bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren in Utrecht pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stadsplateau 7
Postcode:3521 AZ
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text