1.  
€ 420 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in Secoya Papendorp UtrechtTe huur

Papendorpseweg 99, 3528 BJ Utrecht
 • Bedrijfsruimte te huur Secoya Papendorp Utrecht
 • Vergaderruimte Secoya Papendorp Utrecht
 • Vergaderruimte Secoya Papendorp Utrecht
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Keuken
 • Kantoor
 • Kantoorruimte
 • Grote Kantoorruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 420 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde bedrijfsruimte in Utrecht? Dan is het modern ingerichte business center met kleurrijke uitstraling op de Secoya Campus in Utrecht Papendorp een goede keuze. De ruimtes in dit business center bieden veel lichtinval zodat uw personeel productieve werkdagen zal hebben. Bovendien zijn de individuele ruimtes makkelijk groter te maken als u daar behoefte aan heeft omdat u bijvoorbeeld meer personeel moet huisvesten. Daarbij worden de lichte en frisse kantoren verhuurd met kantoormeubels en zeer snel internet wat zorgt voor een moderne werkplek. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 140 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 111 privékantoren

- 11 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

De mix van architectuur gecombineerd met sportmogelijkheden, horeca en kinderopvang die verspreid tussen de kantoren liggen, hebben ertoe bijgedragen dat Secoya Campus al eens de Rietveldprijs gewonnen heeft. Uw personeel en bezoekers zullen zich prima thuisvoelen tussen al deze voorzieningen waartoe ook hotels en restaurants op loopafstand behoren. Gelegen naast het knooppunt van de belangrijke snelwegen A12 en A2 is Secoya Campus makkelijk bereikbaar per auto en u kunt zonder problemen parkeren op één van de afgesloten parkeerterreinen die er zijn. Als u of uw medewerkers liever per openbaar vervoer reizen dan brengt de bus u binnen 15 minuten vanaf Utrecht Centraal Station ter plaatse.

 

Bent u geïnteresseerd in deze locatie? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Het overige aanbod bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren in Utrecht pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Papendorpseweg 99
Postcode:3528 BJ
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text