1.  
€ 1110 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte in Delfste Poort Rotterdam (Weena)Te huur

Weena 505, 3013 AL Rotterdam
 • Bedrijfsruimte te huur Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Ontvangstruimte Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Vergaderruimte Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Keuken
 • Vergaderruimte Delfste Poort Rotterdam (Weena)
 • Loungeruimte

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 1110 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Dit zeer centraal gelegen gebouw aan het Weena in Rotterdam, met 65.000 m2 bedrijfsruimte verdeeld over twee torens, was lange tijd het hoogste gebouw van Nederland. In het gebouw zijn er bedrijfsruimtes van verschillende afmetingen beschikbaar met alle voorzieningen die er beschikbaar zijn. Er is een ontmoetingscentrum, zeer uitgebreide receptieservices, vele flexibele werkplek oplossingen en een compleet en toegewijd serviceteam. Door de grote lichtinval zijn de kantoren licht en uw medewerkers en klanten zullen kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de stad en haar lokale bezienswaardigheden. Bovendien is er een gym aanwezig in het gebouw waar u kunt sporten tijdens of na een lange dag zittend vergaderen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 370 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 49 privékantoren

- 46 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Het pand staat direct naast het Centraal Station in het bruisende centrum van de stad waardoor het prima bereikbaar is per trein, tram en bus. Zelfs vanuit internationale bestemmingen stappen uw klanten en opdrachtgevers voor uw deur uit. De verschillende soorten openbaar vervoer die samenkomen bij het Centraal Station komt de bereikbaarheid voor de lokale forensen in de stad ten goede en de vele restaurants, cafés, musea en andere uitgaansgelegenheden geven dit stadscentrum dat heerlijke bruisende werkklimaat.

 

Als dit alles uw interesse gewekt heeft dan kunt u geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen. Het overige aanbod bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte te huur Rotterdam pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Weena 505
Postcode:3013 AL
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text