Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
Op aanvraag

Te huur: bedrijfsruimte WTC Schiphol AmsterdamTe huur

Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol
Aangeboden door: Vastgoed Anno Nu

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Wilt u bedrijfsruimte huren in WTC Schiphol? Uitstekende keuze. Een bedrijfsruimte in WTC Schiphol betekent een office met een view. Op slechts 5 minuten afstand van Schiphol Plaza bevindt zich deze prachtige internationale bedrijfsruimte. Een bedrijfsruimte huren in WTC Schiphol is ideaal voor organisaties met internationale belangen. Vanaf uw kantoor op WTC Schiphol kunt u gemakkelijk reizen en gasten vanuit het buitenland ontvangen. Ook zijn er meerdere hotels in de buurt aanwezig waar uw klanten of leveranciers kunnen verblijven. Door Schiphol is er ook een uitstekende verbinding met het Openbaar Vervoer. Wist u bijvoorbeeld dat u in 19 minuten van Rotterdam naar Schiphol kan reizen met de ICS van de NS? Dit maakt het bijzonder interessant voor organisaties of ondernemers die buiten de regio Amsterdam en Schiphol gevestigd zijn.

Een bedrijfsruimte in WTC Schiphol biedt in uw als organisatie in ieder geval een scala aan voordelen. Ook op interieurgebied. Zo kunt u kiezen uit volledig gemeubileerde kantoren en kanten met of zonder uitzicht. De kantoren zijn verder uitgerust met telefoontoestellen, nutsvoorzieningen en wifi-internet. Ook is de bedrijfsruimte volledig bemand met een professionele receptie.  Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in WTC Schiphol met wellicht een van de mooiste uitzichten van Nederland? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wilt u andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Amsterdam pagina. 

Foto's

Locatie

Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.