1.  
€ 450 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte op de Looskade in Roermond (business center)Te huur

Looskade 20, 6041 LE Roermond
 • Bedrijfsruimte te huur aan de Looskade in Roermond
 • Ontvangstruimte Looskade in Roermond
 • Vergaderruimte Looskade in Roermond
 • Kantoor Looskade in Roermond
 • Kantoor Looskade in Roermond
 • Keuken de Looskade in Roermond
 • Kantoor de Looskade in Roermond
 • Kantoorruimte de Looskade in Roermond
 • Kantoor de Looskade in Roermond

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 450 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Voor diegene die een bedrijfsruimte wil huren in Roermond, is er een prachtige en stijlvolle oplossing beschikbaar. Het business center gevestigd aan de Looskade in Roermond is een schitterend gebouw die opvalt door zijn stijlvolle ronde vorm. Met een uniek uitzicht op de rivier de Maas, is deze bedrijfsruimte een unieke locatie in de omgeving Roermond. De bedrijfsruimte in Roermond biedt verder veel opties voor ondernemers die opteren voor co-working. Het is namelijk mogelijk om werkplekken te huren. Dat kunnen zowel flexibele als vaste werkplekken zijn. Verder heeft u alle voordelen zoals die bij een regulier volledig kantoor. Dit betekent dat u de beschikking heeft over een eigen telefoonlijn en toestel en wifi. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 150 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 26 privékantoren

- 55 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

De bedrijfsruimte aan de Looskade is eveneens ook ideaal gevestigd. Zo is het gebouw makkelijk en snel bereikbaar vanaf belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en de A73. Ook het treinstation van Roermond is slechts op 15 minuten loopafstand. Dit is in het bijzonder ideaal voor ondernemers en/of personeel die afhankelijk is van het Openbaar Vervoer. Ook is de bedrijfsruimte omgeven door diverse winkels en restaurants. Geheel allemaal op loopafstand. Dit is prettig voor een zakelijke lunch of om simpelweg even snel boodschappen te doen.

 

Mocht u enthousiast zijn en meer willen weten neem dan contact met ons op en wij bespreken met u graag de mogelijkheden. Andere objecten bekijken? Bekijk objecten in de regio op bedrijfsruimte te huur Venlo of bedrijfsruimte huren Eindhoven. Heeft u interesse en wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Looskade 20
Postcode:6041 LE
Plaats:Roermond
Provincie:Limburg

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text