1.  
€ 660 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte naast Den Bosch Centraal StationTe huur

Stationsplein 91 & 105, 5211 BM Den Bosch
 • Gebouw Stationsplein Den Bosch
 • Balie Stationsplein Den Bosch
 • Vergaderruimte Stationsplein Den Bosch
 • Kantoor Stationsplein Den Bosch
 • Loungeruimte Stationsplein Den Bosch
 • Keuken Stationsplein Den Bosch
 • Kantoor Stationsplein Den Bosch
 • Kantoor Stationsplein Den Bosch
 • Klein Kantoor Stationsplein Den Bosch

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 660 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

We presenteren u een mogelijk interessante bedrijfsruimte te huur aan Den Bosch Centraal Station. Naast het station is namelijk het imposante Semaphore gebouw te vinden. Dit alles op letterlijk enkele minuten lopen van Centraal Station.

 

Over de locatie

In het gebouw heeft u diverse bedrijfsruimte opties voor uw onderneming. Of u nu startende ondernemer bent of graag een ruime bedrijfsruimte zoekt in Den Bosch. De moderne inrichting en inspirerende bedrijfsruimtes zorgen voor een prettige werkomgeving. Dit alles met uitzicht op de bruisende stad beneden. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 220 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 51 privékantoren

- 22 coworkingplekken 

- 6 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Zoals eerder aangegeven ligt het naast Den Bosch Centraal Station waardoor u en uw bezoekers makkelijk en snel alle richting van Nederland op kunnen reizen. Nog even het bruisende centrum in van de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant? Binnen 10 minuten bent u in hartje Den Bosch. Mogelijk is dit ook de reden dat er diverse grote bedrijven hebben gekozen voor Den Bosch. Ze dragen zo bij aan het feit dat de stad één van de belangrijkste zakengebieden is van het zuiden van Nederland.

 

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte in de vorm van een kantoor naast het Centraal Station van Den Bosch? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Bekijk alle objecten in regio Den Bosch op bedrijfsruimte huren Den Bosch.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stationsplein 91 & 105
Postcode:5211 BM
Plaats:Den Bosch
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text