1.  
€ 690 p/mnd ex BTW

Te huur: bedrijfsruimte huren in Breda, City Centre (1ste verdieping)Te huur

Ceresstraat 1, 4811 CA Breda
 • Bedrijfsruimte te huur Ceresstraat Breda
 • Vergaderruimte Ceresstraat Breda
 • Vergaderruimte Ceresstraat Breda
 • Kantoor Ceresstraat Breda
 • Loungeplek Ceresstraat Breda
 • Keuken Ceresstraat Breda
 • Kantoor Ceresstraat Breda
 • Klein kantoor Ceresstraat Breda

Overzicht

Bedrijfspand
Divers
€ 690 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

In een modern kantoorgebouw in hartje Breda ligt op de eerste verdieping van business centre Breda mogelijk uw nieuwe kantoor. De eerste verdieping geeft u mogelijk een leuk uitzicht op de stad die leeft. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 230 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 45 privékantoren

- 9 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Deze locatie ligt in het zakelijke hart van Breda waar u omringt zal worden door bedrijven actief in de financiële sector, marketing, consultancy, consumptie goederen en banken. Het industriële verleden van Breda zult u direct proeven. De locatie is gelegen in het centrum van Breda en is dus erg goed bereikbaar per openbaar vervoer. Met goede verbindingen met de hogesnelheidslijn bent u in korte tijd in grote Europese steden. Ideaal voor uw zakelijke afspraken en/of bezoeken. De kantoren zelf zijn zo optimaal mogelijk ingericht en sluiten aan bij uw wensen, eisen en budget. De eerste verdieping geeft u mogelijk een leuk uitzicht op de stad die leeft.

 

Van bedrijfsruimte voor startende ondernemers tot aan grote organisaties. Laat u vrijblijvend informeren over de beschikbare opties in deze bedrijfsruimte in het centrum van Breda. Overige objecten kunt u vinden op bedrijfsruimte huren Breda.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Ceresstraat 1
Postcode:4811 CA
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text