Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
Op aanvraag

Te huur: bedrijfsruimte Breda Business ParkTe huur

Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL Breda
Aangeboden door: Vastgoed Anno Nu

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een passende bedrijfsruimte in Breda? Niet ver van het centrum van Breda en de snelweg A27 richting Utrecht staat dit zeer opvallende gebouw. Een bedrijfsruimte huren voorzien van alle gemakken is hierbij geen enkel probleem. De stad Breda heeft het openbaar vervoer goed op orde en ook is het aangesloten met een intercity station en de Hogesnelheidslijn op alle grote steden in binnen- en buitenland.

De locatie is erg gewild en u zult zich laten omringen door diverse bedrijven in de financiële sector, het bankwezen, marketing- en media sector, verzekeringen en ga zo nog maar even door. Bent u zelf nog nieuw in Breda? Laat u informeren en meenemen in de mogelijkheden die de stad te bieden heeft. Is uw interesse gewekt? Laat u vrijblijvend informeren door de mogelijkheden of bekijk overige objecten op bedrijfsruimte huren in Breda

Foto's

Locatie

Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL Breda

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.