1.  
€100 p/m² p/mnd

Te huur: Kantoorruimte Celsiusbaan 8 te NieuwegeinTe huur

Celsiusbaan 8, 3439 NC Nieuwegein

Overzicht

Kantoorpand
1930 m2
€100 p/m² p/mnd
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het pand bevindt zich op een goed te bereiken locatie op bedrijventerrein ‘Plettenburg-de Wiers’. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 1.930 m² kantoorruimte verdeeld over 3 bouwlagen.

 

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 1.930 m² kantoorruimte , als volgt verdeeld: circa 744 m² gelegen op de begane grond; circa 706 m² gelegen op de eerste verdieping; circa 480 m² gelegen op de tweede verdieping.

Het kantoorgebouw wordt in de huidige staat opgeleverd met de volgende voorzieningen: Kantoorruimte: - representatieve entree; - huidige vloerbedekking; - huidige scheidingswanden; - pantry op iedere verdieping; - personenlift; - centrale verwarming; - systeemplafonds met TL-verlichtingsarmaturen; - kabelgoten voorzien van wandcontactdozen; - toiletgroepen op iedere verdieping; - te openen ramen; - bedrijfskantine: - brandbeveiligingsapparatuur. Buitenterrein: - verhard met klinkers; - afsluitbaar middels hekwerk; - buitenverlichting.

 

Over de omgeving

Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Plettenburg’ te Nieuwegein. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfspanden met kantoorruimte, showrooms en daarnaast vrijstaande kantoorgebouwen. Op dit bedrijventerrein zijn eveneens bedrijven gevestigd zoals Jos Scholman, BMN Bouwmaterialen, Sligro, Bidfood, Pally Biscuits B.V., Active Ants. Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio. Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand. Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik. Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Eigen vervoer Het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27 zijn op enkele autominuten afstand gelegen. Openbaar vervoer Het bedrijventerrein ‘Plettenburg’ is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Nabij het object is een bushalte gelegen, de buslijnen staan in directe verbinding met onder andere Utrecht CS.

Details

Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Celsiusbaan 8
Postcode:3439 NC
Plaats:Nieuwegein
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.