1.  
€26.000 p/jaar

Te huur: bedrijfsruimte met kantoorruimte Industrieweg 34 te MaarssenTe huur

Industrieweg 34, 3606 AS Maarssen

Overzicht

Kantoorpand
322 m2
€26.000 p/jaar
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het betreft bedrijfsruimte met kantoorruimte en is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in Maarssen gelegen aan de Industrieweg. Het verhuurbaar vloeroppervlak van circa 322 m² is onderverdeeld in 162 m² op de begane grond en 160 m² op de 1e verdieping. Het object beschikt over een overheaddeur en een goederenlift.

 

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 322 m² conform NEN 2580 meetrapport en is als volgt verdeeld: Begane grond: totaal circa 162 m²: circa 104 m² bedrijfsruimte; circa 58 m² kantoorruimte. 1 e verdieping: totaal circa 160 m²: circa 100 m² bedrijfsruimte; circa 60 m² kantoorruimte.

 

Over de omgeving

Per auto is het object zeer goed bereikbaar via de Rijksweg A2 afslag ‘Maarssen’. Via de ringweg N230 (Zuilense Ring) zijn tevens rijkswegen A12, A27 en A28 snel bereikbaar. Met openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Op enkele minuten loopafstand is een bushalte gelegen. Vanuit deze bushalte is er een frequente busverbinding tussen Centraal Station Utrecht en het NS station Maarssen Bisonspoor. De reistijd met de bus vanaf Maarssen Bisonspoor bedraagt slechts 5 minuten. Maarssen ligt Noord - West van Utrecht en ligt daarmee erg centraal. De Industrieweg is gelegen vlak naast het winkelcentrum Bisonspoor met een grote diversiteit aan winkels en overige voorzieningen.

Details

Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Industrieweg 34
Postcode:3606 AS
Plaats:Maarssen
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.