1. bedrijfspand- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfspand te huur Eindhoven

Bent u op zoek naar een bedrijfspand te huur Eindhoven? We helpen u graag met een divers aanbod aan bedrijfspanden in Eindhoven of omgeving. De lichtstad van Nederland is te vinden in de mooie provincie Noord-Brabant en bruist als nooit tevoren. Het prachtige centrum met alle iconische gebouwen en natuurlijk de bedrijvigheid die de stad rijk is. Niet alleen de vele winkelstraten, de vele ziekenhuizen maar zeer zeker ook de vele bedrijven. Van startups tot aan gevestigde bedrijven die al jaren van belang zijn voor de stad en regio. Bent u op zoek naar een bedrijfspand te huur in Eindhoven en wilt u ook zo gaan bijdragen aan de bedrijvigheid van de regio? De stad en regio van Eindhoven zien u graag komen. Van een verhuizing naar een groter bedrijfspand tot het betrekken van bijvoorbeeld uw eerste bedrijfspand met opslagruimte te huur in Eindhoven of omgeving. Ook zijn er diverse bedrijven in Eindhoven te vinden die internationaal zaken doen. Bedrijven als ASML, VDL en vele anderen zorgen voor veel bedrijvigheid. Ook is de stad een broedplaats van creativiteit. Veel startups hebben een plekje gevonden op bijvoorbeeld Strijp-S. Maar ook de verschillende andere wijken zijn een prima keuze voor uw bedrijfspand te huur. Wat te denken van Stratum, Tongelre, Woensel, Gestel, het Centrum of Strijp? Bent u Eindhovenaar of is zaken doen in de lichtstad uw doel? Zet een eerste stap met het vinden van een bedrijfspand te huur in Eindhoven. We presenteren u onderstaand een zo uitgebreid mogelijk overzicht van beschikbare objecten.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfspand te huur in Eindhoven of omgeving

Woont u uw gehele leven al in Eindhoven of de regio? Dan bent u bekend met de verschillende mogelijkheden. Eindhoven is van zichzelf al enorm mooi en ook de verschillende plaatsen in de omgeving. Erg logisch dus ook dat u voor een bedrijfspand te huur in Eindhoven aan het kijken bent. Tijdens de zoektocht is het goed om te kijken naar uw eisen. Wilt u bijvoorbeeld opslagruimte bij uw bedrijfspand? En is de gewenste duur van het huurcontract bijvoorbeeld een jaar of zet u liever het contract direct op 5 jaar? Alles is vaak bespreekbaar bij de verschillende objecten. Wilt u graag een bedrijfspand huren in Eindhoven? En heeft uw voorkeur een industrieterrein? Eindhoven heeft met de Hurk, Esp en de Kade al diverse opties waar u mogelijk een bedrijfspand passend bij uw wensen zult vinden. Ook in de omgeving liggen niet diverse plaatsen met een industrieterrein. Steden als Best, Helmond, Deurne, Veldhoven, Geldrop, Waalre en Valkenswaard heten u ook graag van harte welkom voor het vestigen van uw bedrijf. Op deze pagina kunt een aanbod vinden van diverse objecten die mogelijk aansluiten bij uw wensen. Bekijk deze, filter uw favorieten en kijk welke het beste aansluit bij uw toekomstvisie. We hopen u zo op een goede manier op weg te kunnen helpen.