1. bedrijfspand- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfspand te huur Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijfspand te huur Amsterdam? We helpen u graag op weg met een divers aanbod in Amsterdam en omgeving. Woont u in de hoofdstad zelf en zoekt u een bedrijfspand in de buurt van uw huis? Start u een nieuwe onderneming of is uw onderneming gegroeid en zoekt u een nieuw bedrijfspand? Bent u met uw huidige onderneming gevestigd in een andere stad maar wilt u graag een nieuw bedrijfspand vinden in onze hoofdstad? Wat u beweegredenen ook zijn, Amsterdam heeft vele zakelijke mogelijkheden. Heeft u al een idee in welk deel van de stad u graag een bedrijfspand zou willen hebben? Denkt u aan de Bijlmer, Rivierenbuurt, IJburg, Oost, Jordaan, het Oostelijk Havengebied of de Pijp? Stuk voor stuk prachtige historische gebieden in Amsterdam die veel te bieden hebben. Een groot voordeel aan Amsterdam als plaats voor uw onderneming is dat het goed bereikbaar is zowel met de trein als met de auto. Dat is voor uzelf heel fijn maar ook voor u eventuele klanten of partners. Ook de aanwezigheid van de luchthaven in de omgeving van Amsterdam kan veel voor u onderneming betekenen, ook op internationaal gebied. Zakelijk reizen of bezoekers ontvangen is een stuk makkelijker. Het is niet voor niets dat Amsterdam elk jaar vele bezoekers vanuit binnen- en buitenland trekt. Laat uw eigen onderneming in onze hoofdstad groeien met een passend bedrijfspand te huur. We hopen u goed op weg te helpen met onderstaand aanbod.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfspand te huur in Amsterdam en omgeving

Wie Amsterdam zegt denkt direct aan de vele grachten, de drukte, de trams en metro’s. Veel toeristen, de dam en de gezellige winkelstraten door de stad. Ook aan restaurants en kleine winkeltjes met eten geen gebrek. Amsterdam heeft een enorme diversiteit aan ondernemers. Veel ondernemers in het centrum richten zich op het toerisme. Wat is uw drijfveer? Begint u een business in de hoofdstad en bent u daarom op zoek naar een bedrijfspand te huur in Amsterdam? Wilt u extra ruimte omdat u Amsterdam als hub gaat gebruiken naar uw doelgroep toe of buitenlandse zaken? Veel bedrijven gingen u voor. Heeft u een bepaalde voorkeur voor uw bestemming? Amsterdam heeft namelijk ook veel industrieterreinen die u een mogelijke bestemming kunnen bieden. Met Cruquius, Business Park Amsterdam Osdorp, Sloterdijk en Amstel Business Park Zuid is er een divers aanbod van opties voor u. Ook de omgeving van Amsterdam biedt diverse leuke, zakelijke en bruisende steden voor uw onderneming. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfspand te huur in Amstelveen, Huizen, Zaanstad of Aalsmeer! Stuk voor stuk plaatsen waar u rustig uw onderneming kunt laten groeien en toch kunt profiteren van de voordelen van de hoofdstad.